Flevoland Werkt! Banenevent

18/02/2020

Op donderdag 19 maart 2020 wordt door Werkbedrijf Lelystad en UWV Flevoland de derde Lelystadse editie van het succesvolle Flevoland Werkt! Banenevent georganiseerd. Meer dan honderd werkgevers uit Lelystad en omstreken zullen die dag van 11.00 - 15.00 uur onder het motto 'Vliegensvlug naar werk!' hun banen aanbieden aan naar verwachting duizend werkzoekenden. De doelgroep van het groots opgezette event zijn werkzoekenden in Lelystad in zijn algemeenheid en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het bijzonder. De organisatie nodigt ons als BKL leden van harte uit om deel te nemen aan dit grote en gratis event.

Dit banenevent valt samen met de Dag van de Duizend Voorbeelden van VNO-NCW, waarop in heel het land werkgevers die zich inspannen voor de Banenafspraak in het zonnetje worden gezet. De landelijke aftrap zal tijdens het banenevent bij Werkbedrijf Lelystad worden verricht door Tamara van Ark, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij doet dat met een informatief programma dat om 10.00 uur aanvangt en waarin zij aandacht zal besteden aan actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en met u als werkgevers in gesprek zal gaan! Wees er dus vliegensvlug bij en mis dit event niet!

Het doel is om bedrijven met meerdere vacatures in contact te brengen met werkzoekenden. De vacatures worden opgenomen in een vacaturekrant die tijdens het banenevent aan de werkzoekenden wordt uitgereikt.

Ieder bedrijf dat aan het Banenevent deelneemt krijgt een ronde statafel plus maximaal twee krukken. De statafel is voldoende groot voor bijvoorbeeld een laptop en promotiemateriaal. Achter de statafel kun je gebruik maken van een banner en/of andere promotiemiddelen.

Meer informatie op www.vliegensvlugnaarwerk.nl
Aanmelden voor banenevent en/of het programma van de dag van de Duizend Voorbeelden van VNO-NCW kan op de aanmeldingspagina