Woonruimte voor spoedzoekers en statushouders in Campusgebied

16/01/2020

Goed nieuws, deze plannen voor woningen in het ‘short stay’- en ‘mid stay’-segment. In de logistiek, vrijetijdseconomie, circulaire economie en (secundaire) agrofood bevinden zich de grootste stuwende kansen voor Lelystad, aldus het rapport “Lelystad Next Level Economie”. BKL bestuursleden ondervinden vanuit gesprekken met leden echter dat zij in hun groei last hebben van personeelstekort, onder meer door woningnood voor hun medewerkers. Door deze plannen heeft de mogelijke groei grotere kans van slagen. Directeur Sandra Kamp en voorzitter Dirk Jan Verdoorn zijn regelmatig in gesprek met wethouder van Economische Zaken Janneke Sparreboom waarbij we onder andere deze problematiek hebben aangekaart. Heb jij ook wensen? Meld je wensen bij ons!

www.flevopost.nl/artikel/1074603/woonruimte-voor-spoedzoekers-en-statushouders-in-campusgebied.html