Inspiratie door studenten

06/01/2020

‘Laat je als ondernemer adviseren door jongeren. Zij kijken met een frisse blik naar je bedrijf en verstaan de huidige tijd als geen ander’. Dat was één van de boodschappen op recente ondernemersevents hier in de regio; bijvoorbeeld op themadag van Horizon. Pak daarom de kans om op donderdag 9 januari 2020 kennis te maken met studenten Bedrijfskunde van de Hogeschool Windesheim op het event BE INSPRIRED BY BDK. 

4e jaars studenten tonen op dit event welke inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling zij hebben doorgemaakt en met welke expertise zij nu klaar zijn voor de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan eindproducten als: kwaliteitsplan, procesbeschrijving, business case, verdienmodel, inkoopstrategie, etc. Een aantal van hen staat nog open voor een uitdagende afstudeeropdracht vanaf eind januari.