Sponsor het BKL Gala 2020 en promoot jouw bedrijf!

07/11/2019

Op zaterdag 11 januari 2020 vindt in het AgoraTheater het jaarlijkse BKL Gala plaats. Het thema van dit jaar is ‘Double Fantasy’ en de Bedrijfskring Lelystad (BKL) is druk bezig met de voorbereidingen. “De sponsoring van het gala is voor onze leden een mooie kans om hun eigen bedrijf in de spotlights te zetten”, vertelt Sandra Kamp directeur Bedrijfskring Lelystad. “Neem je als ondernemer uiterlijk op 15 november een sponsorpakket af, dan gaat jouw bedrijfsnaam mee op alle uitingen van het gala.”

Sponsorpakketten
Net als voorgaande jaren is het voor Lelystadse bedrijven mogelijk om in bijna iedere prijsklasse een sponsorpakket af te nemen. Deze sponsorpakketten leveren zichtbaarheid en extra toegangskaarten op. “Na de update van onze website is het dit jaar extra eenvoudig om een sponsorpakket af te nemen”, licht Sandra Kamp toe. “Dit kan met één druk op de knop en indien gewenst kan er meteen betaald worden. Je ontvangt bovendien ook meteen een factuur.” Alle bedrijven die op uiterlijk 15 november een sponsorpakket afnemen profiteren van extra exposure en gaan mee op alle uitingen van het gala en op de website van Bedrijfskring Lelystad. Neem je tussen 16 en 30 november een pakket af, dan gaat jouw bedrijfsnaam nog mee op de entreekaart en doe je het tussen 1 en 27 december, dan staat deze alleen op de banieren langs het podium.

Het is ook mogelijk om concrete onderdelen van het BKL Gala 2020 te sponsoren. Denk bijvoorbeeld aan de band, de DJ, de hoofdact of specifieke hapjes. Leden die hierin interesse hebben, kunnen contact opnemen met Sandra Kamp via info@bedrijfskring.nl.

Op de website staat een overzicht van alle sponsorpakketten.

BKL Gala 2020
Het BKL Gala is uitgegroeid tot hét ondernemersfeest van Lelystad. Op zaterdag 11 januari is het weer zo ver; Bedrijfskring Lelystad zet die avond wederom een spetterend feest neer voor de ca. 700 verwachte leden en hun introducées. Elk BKL lid heeft recht op twee entreekaarten. Senior leden ontvangen één entreekaart vanuit hun lidmaatschap, maar kunnen net als de reguliere leden extra kaarten bijbestellen via de website. “Net als voorgaande jaren, is het de bedoeling dat je de kaarten echt via de website bestelt”, benadrukt Sandra Kamp. “Ook als (senior) lid krijg je deze niet automatisch in de brievenbus.”