KiekendiefPerspectief verstuurt nieuwe FlevoPanel Omnibus

01/11/2019

Op 21 november verstuurt KiekendiefPerspectief weer een FlevoPanel Omnibus. Ondernemers kunnen hier één of meerdere vragen in laten meelopen. Heb je een dringende onderzoeksvraag, maar geen behoefte aan een groot marktonderzoek? Of heb je slechts een paar vragen en niet het budget voor een volledig onderzoek? Dan biedt KiekendiefPerspectief uitkomst met de FlevoPanel Omnibus.

Waarom?
Via de FlevoPanel Omnibus kun je bijvoorbeeld een vraag stellen over een actueel onderwerp, nagaan wat de naamsbekendheid en de bekendheid van jouw activiteiten is (en deze verder vergroten), wat men belangrijk vindt, wat men van een bepaald nieuw idee vindt, hoeveel behoefte er aan is, prijsbepaling, wat de doelgroep is en hoe die te bereiken.

Werkwijze
KiekendiefPerspectief geeft ondernemers 4 keer per jaar de mogelijkheid om het antwoord op die ene of die paar vragen te ontvangen via de FlevoPanel Omnibus. In deze vragenomnibus worden alle te stellen vragen van verschillende organisaties opgenomen. Vervolgens zal KiekendiefPerspectief van tenminste 400 respondenten de antwoorden op deze vragen verzamelen, in het FlevoPanel zelf zitten momenteel ruim 4.000 Flevolanders.

Op donderdag 21 november staan er 4 Omnibus-enquêtes op de planning, het betreft de volgende doelgroepen:

  1. Lelystedelingen
  2. Almeerders
  3. Drontenaren
  4. Flevolanders

Kosten
Mocht je interesse hebben om één of meerdere vragen te laten meelopen, dan kan je dat uiterlijk 19 november doorgeven via Neeske@KiekendiefPerspectief.nl. Voor € 80,- (excl. btw) kan je een gesloten vraag voorleggen aan een doelgroep. Voor € 160,- (excl. btw) kan je een open vraag voorleggen aan een doelgroep, hierbij kan een respondent zelf het antwoord vrij formuleren. Bij een eigen vragenlijst met meerdere vragen worden de kosten per vraag lager en kan je zelf bepalen wanneer je het onderzoek laat uitvoeren.