Programma 'Dag van de Ondernemer'

28/10/2019

De gemeente Lelystad organiseert samen met MKB Nederland en Bedrijfskring Lelystad een themadag 'Ondernemers voor ondernemers'. Dat gebeurt op vrijdag 15 november 2019, de 'Dag van de Ondernemer'. Deze dag is door MKB Nederland in het leven geroepen om alle ondernemers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun lef en doorzettingsvermogen.

Kennismaking
De organisatie van de Dag van de Ondernemer is in handen van het Ondernemersplein Lelystad. Bij het Ondernemersplein kunnen ondernemers terecht voor informatie en advies. Vooral voor startende ondernemers is het een nuttige vraagbaak en een belangrijke wegwijzer voor het opstarten van een eigen bedrijf. De 'Dag van de Ondernemer' begint dit jaar dan ook met een kennismaking met een aantal nieuwe ondernemers die hun verhaal vertellen en ervaringen willen delen. Dit gebeurt in combinatie met een ondernemersmarkt en een interactieve sessie over succesvol ondernemen.

Afsluiting door wethouder
De Dag van de Ondernemer wordt in Lelystad afgesloten door wethouder economische zaken, wethouder Janneke Sparreboom. BKL leden en andere ondernemers zijn van harte welkom.

Programma

  • 13.15 uur: Inloop
  • 13.45 uur: Plenaire start: Gemeente Lelystad en BKL maken kennis met nieuwe ondernemers in Lelystad
  • 14.30 uur: Start ondernemersmarkt
  • 15.15 uur: Interactieve sessie Succesvol Ondernemen
  • 16.00 uur: Hapje/drankje, afsluiting door wethouder Economische zaken Janneke Sparreboom
  • 16.30 uur: Einde

Aanmelden
De gemeente Lelystad ontvangt de Lelystadse ondernemers deze dag graag in het stadhuis. Het programma duurt van 13.30 tot 16.00 uur. Ondernemers die erbij willen zijn, kunnen zich aanmelden op ondernemersplein@lelystad.nl.

>> Bekijk hier de officiële uitnodiging