Woonzorg Flevoland organiseert benefietdiner

13/09/2019

Voor de tweede keer op rij organiseert Woonzorg Flevoland een benefietdiner. Dit jaar in de vorm van een unieke culinaire reis langs de diverse locaties in Lelystad. Op iedere locatie kunnen deelnemers genieten van een heerlijk gerecht, bereid door de chef-koks van Woonzorg Flevoland. Tegelijkertijd kan nader kennis gemaakt worden met de locaties van Woonzorg Flevoland en het werk dat zij doen.

Door deelname aan de Tour Culinair dragen deelnemers bij aan de geldinzamelingsactie voor een activiteit die het welzijn van de bewoners en thuiszorgcliënten van Woonzorg Flevoland bevordert.

Woonzorg Flevoland verwelkomt BKL leden graag op 17 oktober vanaf 17.30 uur. Het wordt een mooie avond en als deelnemer kun je tegelijkertijd een financiële bijdrage leveren aan het welzijn van onze ouderen.

Bijdrage
Jouw bijdrage biedt een uitgelezen kans om jouw organisatie op een positieve manier in de schijnwerpers te zetten. Als tegenprestatie biedt Woonzorg Flevoland niet alleen een smakelijke en gezellige avond, maar zullen zij ook op alle uitingen rondom deze activiteit jouw organisatie vermelden. Meer informatie over het benefietdiner en het aanmelden is te vinden op de website van Woonzorg Flevoland: https://www.woonzorgflevoland.nl/woonzorg-flevoland-organiseert-benefietdiner/