Informatiebijeenkomst Energieke Regio en MijnEML

12/09/2019

Samen met Gemeente Lelystad en Rabobank Flevoland organiseert Energieke Regio een informatiebijeenkomst over het verduurzamen van vastgoed en het voldoen aan de informatieplicht Erkende Maatregelen. Dit is op woensdag 18 september 2019 (09.00 - 11.00 uur) op het Gemeentehuis te Lelystad.

Bedrijfspand verduurzamen
Stichting Energieke Regio Noord Oost Nederland informeert ondernemers graag over hoe zij kunnen helpen bij het verduurzamen van bedrijfspanden. Zij zetten zich in om ondernemers van A tot Z te helpen bij het maken van de juiste keuzes om energie te besparen en te voldoen aan wet- en regelgeving. 

Vrijblijvend intakegesprek
Namens Gemeente Lelystad en Rabobank Flevoland biedt Stichting Energieke Regio Noord Oost Nederland ondernemers, waaronder BKL leden, een vrijblijvend intakegesprek aan waarbij één van de Energieke Regio adviseurs op locatie komt. Het intakegesprek creëert inzicht en bewustwording: waar liggen  behoeftes, wensen en vooral kansen?

De voordelen van MijnEML
MijnEML is mede ontwikkeld door Energieke Regio om ondernemers en vastgoedeigenaren te helpen bij het voldoen aan de informatieplicht. De Erkende Maatregelen moeten worden geregistreerd en gemeld bij de Rijksdienst voor ondernemingen (RVO) indien jouw organisatie meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas per jaar verbruikt. Middels MijnEML kun je met of zonder assistentie bij jou op locatie eenvoudig rapporteren aan RVO, een begroting en actielijst voor eigen gebruik opmaken en een Plan van Aanpak voor uw omgevingsdienst opstellen.

Informatiebijeenkomst
De informatiebijeenkomst is op woensdag 18 september op het Gemeentehuis te Lelystad van 09.00 tot 11.00 uur. Aanmelden kan van tevoren via info@ernon.nl of (085) 273 63 28. Vol is vol!

Ondernemers in Lelystad krijgen een speciale MijnEML kortingscodeER021-LELY-0819. Deze korting geeft € 50,00 korting op één van de MijnEML pakketten via www.mijneml.nl en is geldig tot 30 september 2019.   

Heb je vragen of wil je voor woensdag 18 september al een intakegesprek met Stichting Energieke Regio Noord Oost Nederland inplannen? Neem contact op via info@ernon.nl of(085) 273 63 28. Meer informatie vind je op www.energiekeregio.nl.

>> Download hier de officiële flyer