Aangemeld voor BKL Ondernemersevent op de HISWA? Haal je bandje op.

01/09/2019

Het BKL Ondernemersevent op de HISWA op 5 september is helemaal volgeboekt! Alle ondernemers die zich hebben aangemeld krijgen een bandje. Met dit bandje kun je het event bijwonen en het HISWA terrein op.

Heb jij je aangemeld? Haal dan voorafgaand aan het event je bandje op bij de informatiebalie. Je kunt de bandjes ophalen vanaf 14.00 uur om zodoende voor het event nog even een mooie tocht te maken op het HISWA terrein. 

Wil je de HISWA die dag liever vroeger bezoeken? Laat het dan weten via info@bedrijfskring.nl en dan maken we hier een aparte afspraak over. Let op: het bandje is alleen geldig op 5 september.

Het BKL Ondernemersevent is in de VIP tent op HISWA - Bataviahaven Lelystad. De inloop is vanaf 15.45 uur en het programma begint om 16.00 uur.