Sluijmer Multimedia lanceert horeca platform

28/08/2019

BKL lid Sluijmer Multimedia heeft een bestel- en bezorgplatform voor de horeca ontwikkeld; EetSmakelijk.nl. Op vrijdag 30 augustus wordt de EetSmakelijk app gelanceerd in Google Play en de Apple App Store. Om dit heugelijke moment te vieren, om terug te kijken op afgelopen jaar en om vooruit te blikken op de toekomst, zijn alle BKL leden van harte uitgenodigd voor de Rode Borrel op vrijdag 30 augustus.  

Over het platform
EetSmakelijk, een zusterbedrijf van Sluijmer Multimedia, is het nieuwe online bezorgplatform, gericht op de versterking van de band tussen horecaondernemer en consument. Via EetSmakelijk bestel je met een paar klikken op een knop de lekkerste gerechten van de beste restaurants uit jouw buurt. Ondernemers hebben via EetSmakelijk zelf de mogelijkheid om menukaarten aan te maken, producten toe te voegen en hun restaurant te beheren.

Borrel
Tijdens de Rode Borrel op vrijdag 30 augustus, 18.00 uur, wordt het platform gelanceerd. BKL leden die hierbij aanwezig willen zijn, kunnen zich via deze website aanmelden.