FlevoDirect Lelystad naar pand Stationsplein

17/05/2019

Uitzendorganisatie FlevoDirect Lelystad verhuist naar Stationsplein 184, recht tegenover het trein- en busstation. Sinds maandag 13 mei staan de deuren van FlevoDirect op deze toplocatie voor iedereen open.

FlevoDirect opende in april 2018 haar vestiging in Lelystad. Vanaf de eerste dag hebben werkgevers én werkzoekenden dit uitzendbureau uitstekend weten te vinden. Vele tientallen bedrijven en honderden uitzendkrachten zijn inmiddels door FlevoDirect Lelystad geholpen.

Specialist
FlevoDirect is specialist op het gebied van uitzenden, werving en selectie, detacheren en het geven van HR-advies. Door hun sterke betrokkenheid en persoonlijke benadering zorgen de medewerkers van FlevoDirect voor een bijzonder prettige zakelijke sfeer die door werkgevers én werkzoekenden als zeer positief wordt ervaren.

Opdrachtgevers zijn gevestigd in de hele regio, tot Emmeloord en Almere aan toe. Om een optimale dienstverlening te blijven bieden, is het aantal medewerkers van FlevoDirect Lelystad het afgelopen jaar verdubbeld. In het pand aan Stationsplein 184 krijgen zij alle ruimte.

Al 15 jaar succesvol
FlevoDirect, met haar hoofdvestiging in Zeewolde, viert dit jaar haar 15-jarig bestaan. Vestigingsmanager Lelystad Karlien Bonestroo weet waar het succes aan te danken is. "We gaan verder in de dienstverlening dan de klant verwacht. We verdiepen onze sterk in het bedrijf. We zijn betrokken, sterk geïnteresseerd, loyaal en persoonlijk. Daarnaast zijn we kritisch op wie we als kandidaten voor een vacature presenteren; we hebben alle kandidaten persoonlijk gesproken. Zo komen we aan onze hoge score perfecte matches. Zit die perfecte match er niet in, dan zijn we eerlijk naar de opdrachtgever. Die eerlijkheid wordt zeer gewaardeerd."

FlevoDirect Lelystad, Stationsplein 184, 8232 VT Lelystad, tel. 0320 - 748 800, e-mail lelystad@flevodirect.nl.