Uitnodiging informatie- & inspiratiebijeenkomst ERNON

14/05/2019

Energieke Regio en het Energie Expertisecentrum Flevoland nodigen BKL leden van harte uit voor de informatie- en inspiratiebijeenkomst op dinsdag 4 juni 2019. Zij zijn er van overtuigd dat Lelystadse ondernemers met hun organisaties, veel kunnen bereiken op het gebied van verduurzaming. Maar waar moet je, als gebouweigenaar, beginnen? En welke financiële voordelen zijn te behalen? Via de bijeenkomst maak je op informele en inspirerende wijze kennis met Energieke Regio en het Energie Expertisecentrum Flevoland.

Programma

  • 13.45 uur: Ontvangst
  • 14.00 uur: Start bijeenkomst
  • 16.00 uur: Vragenrondje

Het event is speciaal voor vastgoedeigenaren en ondernemers. Geïnteresseerde introducés zijn ook van harte welkom. Graag vooraf aanmelden via info@ernon.nl. Er wordt een maximale deelname gehanteerd.