Een bedankje van Resto VanHarte

29/04/2019

Op 25 april vond bij Kartcentrum Lelystad de ‘Race tegen de Eenzaamheid’ plaats, in gang gezet door eigenaar van het kartcentrum, Christian Snoek. Deze kartrace heeft het geweldige bedrag van € 1.185,- opgeleverd dat is geschonken aan Resto VanHarte.  

Met deze donatie zijn wij, als stichting die volledig afhankelijk is van giften, fondsen en subsidies, erg blij! Door deze donatie kunnen wij in de wijkcentra Zuiderzee en De Dukdalf voor eenzame mensen en/of mensen met een kleine beurs en netwerk, voor weinig geld (slechts € 7,-- p.p. voor een 3-gangendiner) een lekker en gezond diner serveren en hen een geweldige avond bezorgen. Wij brengen burgers bij elkaar, laten hen kennismaken met activiteiten van maatschappelijke organisaties en zijn door als vrijwilliger bij ons mee te koken, vaak een opstap naar werk. Jong en oud, waar je ook vandaan komt en waar je ook in gelooft, is welkom bij Resto VanHarte!

Een aantal ondernemers tijdens de Race is door ons € 100,-- of meer te schenken, toegetreden tot onze ‘Club van 100’. Dit zijn Kartcentrum Lelystad, Bedrijfskring Lelystad, Hajé,  Dutch Event Carpets en BTV. Hun naam komt op ons grote hart in het restaurant, zij worden uitgenodigd voor een jaarlijkse borrel en wij noemen hen graag op social media. Wilt u ook lid worden van onze ‘Club van 100’? De gift is door de ANBI-status fiscaal aftrekbaar. En wij zorgen graag voor de blije gezichten door mensen samen te brengen! 

Beste ondernemers: heel erg bedankt namens het Team van Resto VanHarte en onze gasten!