Nieuw BKL bestuurslid: Astrid Huitema!

24/04/2019

Onlangs startten we de zoektocht naar een nieuw bestuurslid. Gelukkig duurde het niet lang tot we de juiste persoon gevonden hadden: Astrid Huitema, mede-eigenaar van Délifrance Lelystad, bleek dé vrouw voor de job. We stellen haar graag aan je voor.

Van de financiën naar de horeca
“Ik heb jarenlang bij de Rabobank gewerkt, daar ken ik ook mijn man Dick van. In 2005 ben ik een eigen financieel advies kantoor begonnen, tot 2011. In dat jaar heb ik samen met mijn man de switch gemaakt naar de horeca: we openden Délifrance Lelystad aan de Bolderweg. Iets totaal anders, maar het blijkt ontzettend leuk. Zelfs zo leuk, dat we sinds 2016 ook illy Caffè in Bataviastad runnen!”

Aansluiting Bedrijfskring Lelystad
“Direct bij de oprichting van Délifrance Lelystad, hebben we ons aangesloten bij Bedrijfskring Lelystad. In eerste instantie vooral omdat we met andere ondernemers in contact wilden komen en ons netwerk wilden vergroten. Dit is inmiddels, mede dankzij BKL, gelukt.”

Rol als BKL bestuurslid
“Ik wil er als bestuurslid voor zorgen dat we als Bedrijfskring Lelystad niet alleen startende, nieuwe ondernemers iets bieden, maar óók de al jaren gevestigde ondernemers. Zodat we voor alle Lelystadse ondernemers van toegevoegde waarde zijn. Mooie evenementen neerzetten en als bestuur echt iets voor elkaar, voor de organisatie en voor de leden betekenen; dát zijn mijn doelen als nieuw bestuurslid.”