Uitnodiging Grote Ondernemersbijeenkomst 'Floriade & Business'

02/04/2019

De unieke Grote Bijeenkomst ‘Floriade & Business’ voor heel ondernemend Flevoland wordt op dinsdag 23 april van 14.00 - 19.00 uur in KAF Almere gehouden. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Floriade Almere 2022 B.V en de VBA is hier sterk bij betrokken. Leden van Bedrijfskring Lelystad zijn van harte uitgenodigd.

Deelname is beperkt en VOL = VOL! Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Bijeenkomst Floriade & Business
In 2022 staat een groot event op de planning: de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Almere 2022. Dit biedt kansen voor heel ondernemend Flevoland. Wat staat er te gebeuren? Welke kansen zijn er voor ondernemers? Met welke trends zullen we te maken krijgen? Hoe kom je in aanmerking om mee te dingen bij een aanbesteding?

Op al deze vragen krijg je tijdens de themabijeenkomst ‘Floriade & Business’ een antwoord. Daarnaast word je geïnformeerd over de wereldtuinbouwtentoonstelling en over de stadswijk die na de expo zal verrijzen op het Floriadeterrein en over de kansen die dit ondernemers kan brengen. 

Programma

  • 14.00 uur: Ontvangst
  • 14.45 uur: Deur open Grote Zaal
  • 15.00 uur: Peter Verdaasdonk, directeur Floriade Almere 2022 B.V.
  • 15.30 uur: Adjiedj Bakas, trendwatcher
  • 16.15 uur: Maaike Veeningen, wethouder Economische Zaken
  • 16.30 uur: Etienne Schiffelers, Inkoop Floriade en andere deelnamemogelijkheden voor ondernemers
  • 16.45 uur: Afsluiting
  • 17.00 uur: Start informatiemarkt in City Lounge

Programma informatiemarkt

  • 17.00 uur: Presenteren deelnemende partners / netwerken, hapje en drankje
  • 19.00 uur: Einde bijeenkomst

Op de informatiemarkt kan je in gesprek gaan met de medewerkers van de expo-organisatie inclusief de Floriade Business Club, Urban Greeners en enkele studenten van de Floriade Academy, de medewerkers van de Gemeente Almere verantwoordelijk voor de realisatie van de stadswijk, Amvest en Dura Vermeer. Je kunt lid worden van de Floriade Business Club en de andere business clubs in Flevoland leren kennen. Tevens is het mogelijk om je te informeren over de deelnamemogelijkheden voor ondernemers.