BKL lid zet zich in voor KiKaRow

08/03/2019

BKL lid Het Vergunningenhuis biedt ondersteuning aan grote bouwers en aannemers in Nederland op het gebied van bestuursrecht en vergunningen. Eigenaar van Het Vergunningenhuis, Ferry van de Coevering, is ook voorzitter van de roeivereniging Pontos; deze vereniging is de laatste maanden druk bezig met een actie voor KiKaRow, genaamd ‘KiKaCake’.

Ondernemers kunnen een cake bestellen, die gedurende 6, 9 of 12 maanden elke eerste maandag van de maand wordt geleverd. De cakes worden gebakken en geleverd door de lokale banketbakkerij Scheunhage. De opbrengsten gaan naar het goede doel. 

KiKaRow
Van 13 april tot en met 14 juli roeien ex-kankerpatiënten en Nederlandse topsporters 1400 kilometer door Nederland. Doel van deze tocht is geld in te zamelen voor het onderzoek ‘LATER’ bij het Prinses Máxima Centrum; hier worden de lange termijn gevolgen van de kankerbehandeling en het medicijnengebruik onderzocht.

KiKaCake
Verschillende Flevolandse roeiverenigingen, waaronder Pontos uit Lelystad, ondersteunen de KiKaRow met (onder andere) de KiKaCake-actie. De KiKaCake is een chocolade-sinaasappelcake, groot genoeg om 20 tot 25 plakken van te snijden. De cakes kosten 20 euro per stuk en zijn hier te bestellen voor een periode van 6, 9 of 12 maanden.