Grote werkgeversconferentie op Lelystad Airport

25/02/2019

Donderdag 14 maart is de Dag van de 1000 voorbeelden; een jaarlijks evenement waarin de voortgang van de landelijke Banenafspraak in beeld wordt gebracht. Het wordt georganiseerd in verschillende plaatsen in Nederland, maar in Lelystad wordt het wel heel groot aangepakt: met een Banenevenement en een Werkgeversconferentie op Lelystad Airport.

Werkgeversconferentie Lelystad Airport
De werkgeversconferentie, die wordt georganiseerd door Lelystad Akkoord (de Lelystadse 'vertaling' van de Banenafspraak), heeft als thema: vinden en binden van gemotiveerde medewerkers.

Programma
Na de aftrap door Irene Medema, campagnemanager Lelystad Akkoord, zal Henri de Groot, hoogleraar Regionaal Economische Dynamiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam, vanuit aanvankelijk breed perspectief de Nederlandse en Flevolandse economie beschouwen om vervolgens op de arbeidsmarktsituatie in te gaan.

Na deze lezing deelt een panel met Lelystadse ondernemers ervaringen en opvattingen over hoe zij medewerkers vinden en binden in een krappe arbeidsmarkt. 

Het panel bestaat uit:

  • Ad Hermus, Manager assemblage/algemene dienst Marfo/Chef Martin
  • Aukje Reinders-van der Galiën MBA, Raad van Bestuur Coloriet 
  • Eric Slingerland, Districtsmanager Hajé hotels, restaurants & shops
  • Andries Greiner, voorzitter Stuurgroep Lelystad Akkoord, sluit de bijeenkomst af met een terugblik, vertelt over de plannen van het Lelystad Akkoord en nodigt alle aanwezigen uit Vriend te worden.

Vanaf 15.00 uur is er gelegenheid om te netwerken.

BKL leden van harte welkom
Alle Lelystadse werkgevers zijn op deze werkgeversconferentie welkom vanaf 12.30 uur. Op dat moment staat een lunch klaar in een ruimte met prachtig uitzicht over de nieuwe start- en landingsbaan.

Aanmelden is gezien de toegangsprocedure noodzakelijk en kan tot 12 maart via info@lelystadakkoord.nl