Bedrijfskring Lelystad zoekt een nieuwe directeur

08/11/2018

Bedrijfskring Lelystad zoekt in verband met het vertrek van de huidige directeur een nieuwe directeur, die in zijn/haar persoonlijk leven voldoende ruimte en tijd heeft om op freelancebasis de functie te vervullen.

Het directeurschap is een combinatie van bezoldigde en onbezoldigde werkzaamheden. De kerntaken van de bedrijfskring zijn: belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken voor en met haar leden. De directeur bepaalt daarin zijn/haar eigen agenda. Het werk wordt bij voorkeur gecombineerd met een andere functie c.q. het runnen van een eigen bedrijf.

De werkzaamheden betreffen:

 • Ledenzorg (belangenbehartiging en werving)
 • Organiseren van netwerk en kennis evenementen
 • Gastheer/-vrouw bij bedrijfskring activiteiten
 • Vertegenwoordiging naar andere organisaties
 • Opstellen jaarlijks operationeel plan
 • Ondersteuning van het bestuur
 • Leiding geven aan de administratie
 • Aansturen/redactie communicatie

De BKL biedt de nieuwe directeur:

 • Honorering op declaratiebasis
 • Een geoliede, goed lopende organisatie
 • Een voortreffelijk netwerk
 • Een samenwerkend bestuur

Ben jij of ken jij iemand die interesse heeft om deze mooie rol te vervullen? Neem dan contact op met Dirk Jan Verdoorn, voorzitter Bedrijfskring Lelystad. Solliciteren kan tot 7 december 2018. Bij Dirk Jan kun je ook terecht voor meer informatie over de openstaande functie. E-mail: dirkjan@bedrijfskring.nl, tel. 0653789300.