FlevoPanel Omnibus van KiekendiefPerspectief

06/11/2018

Het is alweer november. Wat gaat de tijd toch snel! Wil je nog voor Sinterklaas en Kerst iets te weten komen over jouw doelgroep, dan is de tijd nu daar. Op 22 november wordt er namelijk weer een FlevoPanel Omnibus verstuurd. Wellicht ook interessant voor jouw organisatie om één of meerdere vragen te laten meelopen. 

FlevoPanel Omnibus
Heb je een dringende onderzoeksvraag, maar geen behoefte aan een groot marktonderzoek? Of heb je slechts een paar vragen en niet het budget voor een volledig onderzoek? Dan biedt KiekendiefPerspectief uitkomst met de FlevoPanel Omnibus! Je kunt hiermee bijvoorbeeld een vraag stellen over een actueel onderwerp, nagaan wat de naamsbekendheid en de bekendheid van jullie activiteiten is (en deze verder vergroten), wat men belangrijk vindt, wat men van een bepaald nieuw idee vindt, hoeveel behoefte er aan is, prijsbepaling, wat de doelgroep is en hoe die te bereiken.

Vier keer per jaar
KiekendiefPerspectief geeft je 4 keer per jaar de mogelijkheid om het antwoord op die ene of die paar vragen te ontvangen via de FlevoPanel Omnibus. In deze vragenomnibus worden alle te stellen vragen van verschillende organisaties opgenomen. Vervolgens zal KiekendiefPerspectief van tenminste 400 respondenten de antwoorden op deze vragen verzamelen, in het FlevoPanel zelf zitten momenteel ruim 4.000 Flevolanders.

Doelgroep
Het aantal van 400 netto is wetenschappelijk verantwoord. De steekproef is representatief op leeftijd en geslacht. Afsluitend ontvang je de antwoorden die zijn gegeven op jouw vraag of vragen.

Op donderdag 22 november staan er vier Omnibus-enquêtes op de planning, het betreft de volgende doelgroepen:

  1. Lelystedelingen
  2. Almeerders
  3. Drontenaren
  4. Flevolanders

De daarop volgende Omnibus-enquêtes staan gepland op 14 maart, 13 juni en 12 september 2019.

Kosten
Mocht je interesse hebben om één of meerdere vragen te laten meelopen, dan kun je dat uiterlijk 20 november doorgeven aan Neeske. Voor € 80,- (excl. btw) kun je een gesloten vraag voorleggen aan een doelgroep. Een gesloten vraag kan een ja/nee vraag, multiple choice vraag of schaalvraag (bijvoorbeeld “helemaal mee eens” tot “helemaal mee oneens” of een rapportcijfer) zijn.

Voor € 160,- (excl. btw) kun je een open vraag voorleggen aan een doelgroep, hierbij kan een respondent zelf het antwoord vrij formuleren. Bij een eigen vragenlijst (dus eigen onderzoek) met meerdere vragen worden de kosten per vraag lager en kun je zelf bepalen wanneer je het onderzoek laat uitvoeren.

Interesse in de FlevoPanel Omnibus? Neem dan contact op met Neeske Abrahamse.

E-mail: Neeske@KiekendiefPerspectief.nl
Mobiel: 06-17162783