Het Lelystad Akkoord organiseert masterclass

05/10/2018

Op 13 november organiseert het Lelystad Akkoord de masterclass 'Sociaal Ondernemen', met gastspreker Renzo Deurloo. Vrienden van het Lelystad Akkoord kunnen zich kosteloos aanmelden.

De spreker
Renzo Deurloo (1974) begon na 4 middelbare scholen direct zijn carrière als ondernemer. Zonder enige studie begon hij als zelfstandig optiehandelaar op Beursplein 5. Tien jaar terug ging het roer compleet om. Hij heeft nu een sociale onderneming waar ruim 80% van de medewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt heeft, GreenFox Social Return. Een bijzonder businessmodel dat impact boven winstmaximalisatie stelt. Renzo detacheert mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of zoals hij het liever zegt een voorsprong op de arbeidsmarkt. “Daarmee halen we al het risico weg bij onze opdrachtgevers en begeleiden we ze net zo lang ze interessant zijn om in dienst te komen bij onze opdrachtgever.” aldus Renzo. Hij mag inmiddels vele multinationals tot zijn klantenkring noemen. Hoe is Renzo gekomen waar hij nu is? Een inspirerende verhaal over sociaal ondernemen, innovatie en overtuiging in de kwaliteit van iedereen met een vermeende afstand tot de arbeidsmarkt.

Wil je deze masterclass bijwonen? Meld je dan aan via info@lelystadakkoord.nl.

Inschrijvingskosten voor deze sessie bedragen € 75,-. Vrienden van het Lelystad Akkoord
melden zich kosteloos aan. De partners van het Werkbedrijf Lelystad zijn ook gratis welkom mits zij bij de entree Vriend van het Lelystad Akkoord worden.

  • Locatie: Werkbedrijf Lelystad, Vaartweg 67
  • Aanvang: 15.30 uur
  • Start: 16.00 uur
  • Borreltijd: ca 17.15 uur

Website met meer informatie: www.lelystadakkoord.nl

Wat is het Lelystad akkoord
Het Lelystad Akkoord is een samenwerking van overheid, onderwijs, bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen met als doel de inclusieve arbeidsmarkt in Lelystad te creëren. Het Lelystad Akkoord werkt samen met alle partijen die van betekenis kunnen zijn voor het eigen sociaaleconomisch akkoord van Lelystad. Doel is dat niemand aan de kant blijft staan en er ruimte is voor ieders talent.

Vragen en vriend worden?
Heb je vragen over de masterclass of over het Lelystad Akkoord? Stel jouw vraag aan Irene Medema, campagnemanager via info@lelystadakkoord.nl of via 06 - 26408841. Als Lelystads bedrijf kun je kosteloos vriend van het Lelystad Akkoord worden. Vriend worden kan via www.lelystadakkoord.nl