Heynen Systems sponsor van sportvrouw Tamar Vedder uit Lelystad

09/08/2018

Lelystedeling en BMX’ster Tamar Vedder (24) heeft een aantal trouwe sponsoren die haar door dik en dun steunen. ‘We gunnen het haar. Voor ons is het een kleine moeite en het brengt Tamar weer wat dichter bij haar droom’, vertelt Chris Heynen, eigenaar van Tricover Lelystad.

Vorige maand nog voor de wereldkampioenschappen BMX in Baku, Azerbaijan, nu weer in Nederland aan het trainen voor de volgende wedstrijd op haar lijst. Zeven dagen in de week, twee uur per dag. ‘Maar ik heb het er voor over. BMX is mijn leven’, vertelt Lelystedeling en BMX’ster Tamar Vedder (24).

Sponsoren
Iets wat Tamar in de toekomst graag zou willen, maar waar veel meer bij komt kijken dan alleen tijd, goede techniek en resultaten. ‘Een professioneel BMX’er is geheel afhankelijk van sponsoren. Zonder sponsoren geen inkomsten. Toch hoop ik ooit op dat punt te komen. Alleen dan kan ik het hoogst haalbare bereiken.

Tricover draagt ook graag een steentje bij aan een vitaal Lelystad. ‘Wij leven hier ook ons leven, onze kinderen groeien hier op. We vinden het daarom belangrijk dat er voldoende mogelijkheden zijn om je te kunnen ontwikkelen. Ook op sportgebied!’