Toekomst Multicopy Lelystad/Almere in vertrouwde handen

04/07/2018

Sinds 1 juli 2018 heeft Multicopy Lelystad/Almere een nieuwe eigenaar. Bedrijfsleider en commercieel manager Vincent Speur heeft de twee succesvolle vestigingen overgenomen van Peter en Erika Moes.

De kans is groot dat je Vincent al kent. Hij is al bijna 15 jaar het vaste aanspreekpunt voor vrijwel iedereen waardoor de vestigingen in vertrouwde handen blijven.

Bijna 25 jaar geleden hebben Peter en Erika Multicopy Lelystad vanuit het niets opgestart. Door hard werken en nooit concessies te doen aan service en kwaliteit behaalden zij al snel de top 3 positie binnen Multicopy. Later kwam daar de vestiging in Almere bij.

Al vanaf de eerste dag dat Vincent bij Peter en Erika kwam werken wilde hij uiteindelijk zelf ondernemer worden. Deze kans heeft hij nu gekregen en met beide handen aangegrepen.

Voor klanten verandert er niets. Alles blijft bij het oude, want zoals gezegd leidt Vincent de vestigingen al heel wat jaren vanuit zijn functie en passie. Peter en Erika dragen de zaak dan ook met een gerust hart aan hem over.

Vincent zal de groeiambitie van de afgelopen jaren voorzetten. Samen met het vertrouwde team en met nieuw, jong talent.

Vanaf de zijlijn zullen Peter en Erika Vincent met raad en daad blijven bijstaan, zolang dat nodig is. Iedereen is gebaat bij een goede overdracht, zodat de toekomst decennia lang gewaarborgd is.