Sfeerverlichting

07/06/2018

Gemeente Lelystad wil graag in en rond de kerstperiode haar centrum voorzien van sfeervolle verlichting. De sfeerverlichting kan dan fungeren als publiekstrekker met als gevolg nog meer mensen in het centrum van de stad wat de gezelligheid alleen maar ten goede komt.

Gezocht wordt een leverancier die een totaaloplossing biedt en dus zelf sfeerverlichting levert, aanbrengt en onderhoudt of dat via partners kan laten verzorgen. De contractperiode bedraagt 5 jaren.

Gemeente Lelystad wil lokale ondernemers graag attenderen op de lopende aanbesteding zodat ook zij de gelegenheid krijgen hier mogelijk een rol in te spelen.

De aanbesteding is gepubliceerd op TenderNed onder nummer 185792. Voor nadere informatie kan er altijd contact worden opgenomen met de inkoopcoach van gemeente Lelystad, Peter Bakker (inkoop@lelystad.nl).