BKL Bedrijfsbezoek Toms Creek

04/06/2018

Op een warme voorjaarsmiddag in mei bezochten 50 BKL leden Toms Creek. Tom Bremer, winnaar van de BKL Award van dit jaar, ontving hen op zijn prachtige ranche. "Je waant je in een ander land. Zeker met zon en 30 graden. Meer dan de helft van de bezoekers waren hier nog nooit geweest. Een echte ontdekking in Lelystad dus!", aldus Irene Medema.

Tom nam de aanwezigen mee in zijn passie voor ondernemen en de vissport. Hij vertelde over het ondernemen naast een fulltimebaan en zijn ambities in de toekomst. Over de hele wereld komen sportvissers bij hem vissen. Ook organiseren vele bedrijven bij hem een personeelsuitje. Tijdens een rondleiding over het bedrijfsterrein pikten de BKL leden een vers gerookte, overheerlijke forel.

Tom is een slimme, enthousiaste ondernemer die het goed voor elkaar heeft en ook openstaat om zijn kennis en ervaring te delen. De BKL is trots om hem als BKL lid in hun midden te hebben!

Bekijk hier alle foto's