Nationale Oldtimerdag in samenwerking met lokaal bedrijfsleven

18/05/2018

De organisatiecommissie van de Nationale Oldtimerdag heeft in de voorbereiding op de 34e editie van de Nationale Oldtimerdag waar mogelijk gekeken naar lokale en regionale economische mogelijkheden. Onderdeel daarin is de samenwerking tussen het lokale bedrijfsleven en toeristisch-recreatieve activiteiten. Ook veel BKL leden zijn hierbij betrokken.

Om een beeld te geven: hieronder een lijst van zaken die de organisatie van het evenement in Lelystad inkoopt en een overzicht van de bedrijven en organisaties die aan de Nationale Oldtimerdag verbonden zijn. 

 • BTV Audio & Geluid: Omroepinstallatie
 • Restaurant De Rede: Gastenontvangst + catering
 • Multy Copy: Spandoeken + bewonersbrieven + oorkondes
 • Dirk Zwart: Dranghekken
 • Apollo Hotel: Hotelkamers (48)
 • Remondis Recycling: Rolemmers + vuilcontainers
 • Schlepers Cultuurtechniek: Terreinreiniging
 • Van Rijn – Delta: Autotransporten
 • MeMo Reclame: Rallyschilden en verwijsborden
 • Zwambag Verkeerstechniek: Wegafzettingen en omleidingen
 • Batavia Stad: Gebruik parkeergarage
 • VOF Bataviahaven: Gebruik panden voor secretariaat
 • Big Foot: Kinderattracties en springkussens
 • Mega Signs: Vlaggenmasten en reclameborden
 • De Wilde: Bouwhekken
 • Florial Productions: Omroepcommercials
 • MB Design: Websitebeheer
 • Socar Car Market: Nachtstalling automobielen
 • Partyschip Abel Tasman: Ontvangst deelnemers Cadillac Parade
 • Boels Verhuur: Aggregaten
 • Erica Bloemenhal: Bloemen winnaars
 • BKF – Gemi Sport: Bekers, medailles en legpenningen
 • AH Voorhof: Verzorging medewerkers
 • Restaurant Next: Jury- en vrijwilligers instructie avonden
 • Partyschip Bounty: BBQ-avond deelnemers KNRM
 • Havendienst Bataviahaven: Toiletvoorziening, elektra- en watervoorziening
 • Prints van Oranje: Startkleed
 • Safety Guard: Beveiliging en bewaking
 • Food4You: Lunchpakketten deelnemers
 • Kart Centrum Lelystad: Kids kartbaan
 • Batavialand: Artiestenopvang en verkleedruimte
 • Flevobird Koeriers: Transportwagens

Lelystadse / Flevolandse participanten en sponsoren
ASF Fischer - Rabobank Flevoland – Elshof Organic Fruit – Mac3Park Business Centers – KMM Academy – Aviocom Nederland – De 4 Linden Makelaardij – Apollo Hotel City Center Lelystad – Bangma Verpakkingen – Batavia Stad Fashion Outlet – Flevo Rubber Compounding – Flevopost – Slijterij Van Yperen – Aestas Beauty & Sauna – Get Work – Hak & Rein Vos Notarissen – Eerdmans Advocatuur – MeMo Reclame – Valspar Automotive – De Groot Installatie Groep – HaJé Restaurants – Robeo Car Tyres – Pro Drive Race & Rally – Ansul Brandbeveiliging – Hakbijl Glass – Proteqs – BMW Ekris – Van de Burgwal Aanhangwagens – Holwerda Logistics – Athlon Car Lease – Artiplast – Chocansweets – CameraNu.nl – Aviodrome – Chio – Second2New – Classic Mike

Landelijke participanten en sponsoren
State of Art Menswear – Bardahl Classic – Vredestein – Pandriks Bake Off – Van Wijnen Bouwgroep – Wensink Mercedes Benz Autogroep – Peja Groep – Turtle Wax – Tricorp Quality Workwear – Martini & Rossi Asti – Go Tan – Sonax Car Care – Bart Holland Oldtimerrestauraties – KNAC – Millers Oils – Classic Bus – Arriva – The College Health Care – Yesterday Cars – Your Meeting –Koningsvogel – Mr. Kitchen – Iki Beer – Kikvorsch – Marlog Car Handling – Bank Ten Cate & Cie. Daarnaast zijn Evenementen Coördinatie Lelystad (ECL) en City Marketing Lelystad (CML) founding partners en zijn de gemeente Lelystad en de Provincie Flevoland eventpartners.