Inspiratiereis Rabobank Flevoland: Silicon Valley (24 nov - 1 dec)

18/04/2018

De wereld verandert razendsnel. Welke trends zijn relevant en welke niet? Waar moet je als bedrijf op letten? Welke trends staan nog in de kinderschoenen en welke niet? Waar liggen de kansen en bedreigingen? Heb je een succesvol bedrijf van minimaal 10 medewerkers en sta je voor een uitdagende nieuwe groeifase? Dan is deelname aan de Inspiratiereis van Rabobank Flevoland naar Silicon Valley een unieke manier om samen met gelijkgestemde ondernemers inspiratie, energie, inzichten en contacten op te doen voor het verder groeien van jouw bedrijf.

Waarom een inspiratiereis?
Een inspiratiereis is de ideale manier om in korte tijd inspiratie, inzichten, contacten en praktische handvatten op te doen voor de groei van een bedrijf. Meegaan op reis dwingt je om afstand te nemen van de dagelijkse praktijk en stimuleert outside the box-denken. De reisgenoten zijn daarbij een bron van inspiratie en blijven dat vaak ook na thuiskomst. 

Waarom Silicon Valley?
Silicon Valley weet zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden met nieuwe bedrijven, nieuwe business modellen en baanbrekende technologieën. In Silicon Valley starten relatief veel meer bedrijven dan in Nederland en bovendien groeien er veel meer door tot een succesvol (groot) bedrijf. Dat heeft te maken met een combinatie van factoren. Zo zijn ondernemers erg ambitieus en minder bang om fouten te maken. Bovendien is Silicon Valley een omgeving die ondernemerschap ademt. Kennisinstellingen, grote gevestigde bedrijven, MKB bedrijven, start-ups, venture capitalists, angel investors, incubators, advocaten en juristen; zij werken allemaal samen aan innovaties en groei. Een week kennismaken met deze inspirerende en innovatieve bedrijven, organisaties en personen leidt onverminderd tot nieuwe inzichten en energie om aan de groei van jouw onderneming te werken.

De deelnameprijs bedraagt EUR 4.975,- ex. BTW bij een minimum van 20 deelnemers. Dit bedrag is voor het gehele inhoudelijke programma inclusief de reisen verblijfkosten.

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met jouw Account Manager van de bank of bellen naar: (0320) 29 26 00.

Download hier de officiële uitnodiging