BKL doet mee aan de Rabobank Omloop Flevoland op zaterdag 2 juni: fiets jij ook mee? Meld je nu aan.

13/04/2018

Op zaterdag 2 juni is de Rabobank Omloop Flevoland. We hebben het idee opgevat om met een groep BKL leden mee te doen: samen bewegen, doelen stellen, afzien, genieten en natuurlijk netwerken! Anne Hessels van Hessels & Hessels heeft zich als BKL lid opgeworpen om dit event te gaan trekken.

Zijn voorstel is om van tevoren samen te trainen. Dit voor het groepsgevoel en het netwerken. De training start op dinsdag 1 mei en zal zich daarna iedere dinsdag herhalen tot en met 29 mei. We vertrekken om 18.00 uur bij Hessels & Hessels aan de Zilverparkkade 24.  

De eerste training zal 2 uur duren en zal uiteindelijk maximaal 3 uur zijn op 29 mei.

Er wordt getraind in 2 groepen:

  • Groep 1 met kruissnelheid van 25 km per uur (trainen voor de tocht van 85 km)
  • Groep 2 tot kruissnelheid van 30 km per uur (trainen voor de tocht van 125 km)

Je mag meetrainen, maar bent hier natuurlijk niet toe verplicht. Uiteraard kun je je ook op eigen gelegenheid voorbereiden op 2 juni.

Aanmelden
Ben jij net zo enthousiast als Anne Hessels, Dennis Geerlings, Buck Juch, Corinne Groenenberg, Joanne Berghuis, Dirk Jan Verdoorn en Meta Jacobs? En Heb je een racefiets? Meld je dan aan aan door hier te klikken.

Na aanmelding zullen we je verder op de hoogte brengen en bijvoorbeeld een groepsapp aanmaken.