Het goede doel van de BKL

09/04/2018

Bedrijfskring Lelystad is mede grondlegger van de Lelystadse Uitdaging en vraagt daarom jullie aandacht voor het Lelystad Sponordiner op 17 mei. Na het overweldigende succes van vorig jaar is het weer tijd voor het Lelystad Sponsordiner. Dit jaar niet met asperges vanwege de beperkte beschikbaarheid, maar wel met uitsluitend Lelystadse producten.

Graag dagen wij BKL leden weer uit om hierbij aanwezig te zijn samen met hun medewerkers en/of relaties. Ook mogen BKL leden hun eigen netwerk uitdagen om ook kaarten af te nemen. Het wordt een bijzonder maatschappelijk en uitdagend diner!

Het Lelystads Sponsordiner
Na het overweldigende succes van vorig jaar is het weer tijd voor het Lelystad Sponsordiner. Vorig jaar werd het al gezegd; het diner smaakt naar meer! Op 17 mei organiseert de Lelystadse Uitdaging de 2e editie van het Lelystadse Sponsordiner. Het diner wordt ook dit jaar in samenwerking met het Werkbedrijf Lelystad en Lelystadse chef-koks mogelijk gemaakt. Het Werkbedrijf Lelystad wordt voor 1 dag omgetoverd tot een maatschappelijk sterrenrestaurant. Lelystadse chef-koks zetten hun talent belangeloos in om samen met leerling-koks van praktijkonderwijs de Steiger een verrassend menu te bereiden met uitsluitend Lelystadse producten.

Met jouw bijdrage ondersteun je de activiteiten van de Lelystadse Uitdaging én geef je de leerling-koks van praktijkonderwijs de Steiger, het bedienend personeel van Concern voor Werk en de studenten (servicemedewerkers) van het MBO College Lelystad een bijzondere werkervaring.

De Lelystadse Uitdaging
De opbrengst van het sponsordiner is een donatie voor de Lelystadse Uitdaging. Deze sympathieke stichting fungeert als de sociale verbinder tussen mensen, maatschappelijke organisaties uit de Lelystadse samenleving en het plaatselijke bedrijfsleven. Dit doet zij door maatschappelijk betrokken ondernemers uit te dagen om menskracht, materialen en middelen in te zetten voor de inwoners van onze stad. De voornaamste doelstelling is het verbeteren van de leefkwaliteit van inwoners van Lelystad.

Proef de smaak van Lelystad 
Kaarten voor het 4-gangen diner, inclusief welkomstcocktail en wijn zijn te koop voor €75,- en te bestellen via: info@lelystadseuitdaging.nl. Er is plaats voor 100 personen dus wees er snel bij. Het is mogelijk om losse kaarten te bestellen en per tafel te boeken.

Donderdag 17 mei – 18:00-21:00 (inloop vanaf 17:30)
Werkbedrijf Lelystad, Vaartweg 67