BKL bedrijfsbezoek bij het huisvestingproject van Level One Uitzendbureau in Swifterbant

29/03/2018

Maar liefst 80 leden van BKL en OvDD (de bedrijfskring van Dronten) bezochten op 29 maart 2018 het huisvestingproject van Level One Uitzendbureau aan de Visvijverweg in Swifterbant. Na het uitstekende ontvangst in de centrale ruimte, presenteerde directeur van Level One de achterliggende gedachten van het huisvestingproject.

Huisvestingproject Level One Uitzendbureau
Het aantal arbeidsmigranten in Nederland groeit en het wordt steeds moeilijker om huisvesting te vinden. Level One heeft er voor gekozen om het anders te doen en een park te realiseren met comfortabele woonruimtes met meer privacy. Door het realiseren van dit project is Level One in staat om de uitzendkrachten aan zich te binden.

Er zijn 148 milieuvriendelijke migrantenwoningen gerealiseerd. Een project wat in meerdere opzichten uniek is. Het gaat om tweepersoons appartementen die zelfstandig bewoond kunnen worden met een eigen terras, douche, kamer, keuken en slaapkamer.

Verloop van het bedrijfsbezoek
Na de presentatie kregen de aanwezigen een rondleiding op het park en was er gelegenheid om in de woningen kijken. Iedereen was erg onder de indruk van dit prachtige project en de hoogwaardige kwaliteit van de bouw. Uiteraard was er volop gelegenheid om te netwerken. En dat in het heerlijke lente zonnetje!

Level One Uitzendbureau, nogmaals dank voor de gastvrijheid en het interessante bedrijfsbezoek! En fijn dat Slump de catering tot in de puntjes voor jullie mocht verzorgen. Het was een geslaagde middag.