fresh focus neemt IPPYS woondeco over

01/02/2018

Per 1 januari 2018 hebben Sanne van Ommen en Thirza Kluen, eigenaren van communicatiebureau fresh focus in Lelystad, IPPYS woondeco overgenomen. De twee ondernemers werken al jarenlang samen en delen naast hun passie voor de creatieve communicatie, ook hun passie voor mooie spullen. BKL leden shoppen met 10% korting op de website van IPPYS. Kortingscode BKL18IP

De webshop is landelijk, maar het magazijn zit gevestigd op de locatie van fresh focus in De Schans 19-33 in Lelystad. “Ideaal, alles onder één dak”.

De hippe webwinkel IPPYS woondeco is gevuld met eigentijdse, betaalbare woonaccessoires. “We vinden het te gek om nieuwe trends te ontdekken, maar ook om een bestaand interieur aan te passen met enkele nieuwe woonaccessoires”, aldus Sanne.

Scandinavische woonitems
De producten van IPPYS woondeco in drie woorden: kwalitatief, functioneel en minimalistisch. De webwinkel is gevuld met moderne, Scandinavische woonaccessoires; denk aan merken als Hubsch Interior, Broste Copenhagen, Roomblush, Present Time, Bloomingville en House of Rym.

Van grote lampen, mooie kleden en kleurrijk servies, tot eikenhouten meubels en mooie vazen; vanwege de diversiteit in merken en producten is de webshop erg in trek.

“Ik zie regelmatig toffe spullen en mooie trends in woonbladen. Niet perse voor mezelf maar ook voor anderen. Eigenlijk zijn woonaccessoires ook gewoon cadeautjes waar je aandacht aan besteed.” – Thirza

Alles onder 1 dak
“IPPYS woondeco is natuurlijk heel iets anders dan fresh focus. Maar we kunnen onze creativiteit in de breedste zin vanuit fresh focus goed gebruiken bij IPPYS, legt Sanne uit.” En het is superfijn dat we alles onder één dak hebben.” Sinds mei 2017 zitten we in dit nieuwe pand aan De Schans te Lelystad, we hebben hier alle ruimte om onze bedrijven te laten groeien”, sluit Thirza af.

Meer weten over IPPYS woondeco? Kijk op de website of neem contact op met Sanne van Ommen en Thirza Kluen via info@ippyswoondeco.nl.