Inloopspreekuren Okkerse & Schop Advocaten Wet AVG

24/01/2018

Het aftellen is begonnen! Je hebt nog 4 maanden de tijd voordat de nieuwe privacywetgeving van kracht wordt. Deze nieuwe wetgeving is vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG brengt met zich mee dat jouw organisatie, in vergelijking met de huidige wetgeving, aan nog strengere eisen moet voldoen. Zorg er dus op tijd voor dat je privacy proof bent! Okkerse & Schop Advocaten organiseert op maandag 29 januari gratis inloopspreekuren.

Op zondag 28 januari 2018 is het de Europese dag van de Privacy. Ter ere van deze dag informeert Okkerse & Schop Advocaten op maandag 29 januari geheel vrijblijvend over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) tijdens de gratis inloopspreekuren op de vestigingen in Lelystad en Almere.

Heb je nog geen verwerkersovereenkomst, privacyreglement of een datalekprotocol?
Tijdens de inloopspreekuren vertellen de specialisten van Okkerse & Schop Advocaten wat de AVG - die op 25 mei 2018 van kracht wordt - precies inhoudt en welke verplichtingen dit met zich meebrengt. Wellicht moet je wel een functionaris voor gegevensbescherming aanstellen en wat moet je doen in geval van een datalek?

Inloopspreekuren
Wil je graag met één van de specialisten van Okkerse & Schop Advocaten in gesprek? Kom dan naar de inloopspreekuren!

  • Maandag 29 januari 2018
  • Locatie Lelystad: 09.30 - 11.30 uur
  • Locatie Almere: 13.00 - 15.00 uur