A.S.F. Fischer BV neemt InterDynamics over

29/11/2017

A.S.F. Fischer BV, de Lelystadse importeur en conceptontwikkelaar van bevestigingsmaterialen neemt diamantgereedschappen specialist InterDynamics uit Oosterhout over. Per 24 november j.l. heeft een 100% aandelen overdacht plaatsgevonden.

Zowel A.S.F. Fischer BV als InterDynamics opereren als specialist binnen de Nederlandse Bouwgroothandel en leveren vooraanstaande A-merken aan de professionele markt zoals de ijzerwarenvakhandel, bouwmaterialenhandel en de sanitair- en elektrotechnische groothandel. InterDynamics en A.S.F. Fischer BV leveren uitsluitend kwaliteitsmerken, beschikken over deskundig personeel en beschikken over een efficiënt logistiek apparaat.

Directeur Arnoud Booij van A.S.F. Fischer BV is blij met de overname die perfect past in de groeistrategie van de organisatie. “Wij willen graag ook in de toekomst een stevige, stabiele en toekomstgerichte partner voor onze klanten, leveranciers en medewerkers blijven. Met deze overname verbreden wij ons merken- en productenfolio. Door de overname profiteren klanten van beide partijen van de synergievoordelen op zowel logistiek als commercieel gebied.”

A.S.F. Fischer BV is onder andere bekend van de merken Woodies, Grabber, Fis-Profi, Fruilsider, Diager en Fisinox. InterDynamics voert zijn producten onder de merknamen InterDynamics, Perfectmate en Black Power Tegelbewerkingsproducten.

Op korte termijn zullen alle activiteiten van InterDynamics vanuit Oosterhout overkomen naar het logistieke centrum van A.S.F. Fischer BV in Lelystad.