BKL Meeting Point te gast bij Only for Men

22/11/2017

Onlangs was BKL te gast bij Only for Men in Lelystad, oftewel 'Het magazijn'. Het Magazijn is de grootste mannenmode outlet van Nederland. De winkel bevindt zich in Lelystad aan het Bataviaplein. Met een super locatie en een oppervlakte van ruim 1200 vierkante meter vind je hier alle herenmode die je als moderne man nodig hebt onder één dak.

Na een welkom ontvangst in de indrukwekkende zaak, werden we door een van de landelijke directieleden meegenomen in het verhaal over het ontstaan, het concept en beleid van Only for Men. Na een interessante presentatie, was het magazijn geheel beschikbaar voor BKL leden om te passen, shoppen en te genieten van de prachtige herenkleding.

Echte mannen houden van bier en dat kwam goed uit want Warsteiner verzorgde een bierproeverij waar we nieuwe bieren hebben ontdekt. BKL lid en cateraar L’appetit mocht de heerlijke hapjes bij de drankjes verzorgen. Fijn lokaal zaken doen! Het was een geslaagde avond: mooi ondernemersverhaal, goed verzorgd en een welkom ontvangst in een prachtige zaak! Namens alle aanwezigen nogmaals bedankt Only for Men!

Een paar slides uit de PowerPoint