Meld je aan voor de Beursvloer 2017!

18/11/2017

Heeft jouw bedrijf Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap hoog in het vaandel staan? Of krijgt jouw vereniging of stichting niet alle klussen geklaard? Op de Beursvloer 2017 komt vraag en aanbod bij elkaar. Het doel? Zoveel mogelijk matches te maken. Doe jij ook mee?

Benieuwd naar wat er gevraagd wordt? Bekijk het overzicht online. Hier vind je onder andere een vraag van #Loods32: één of twee oudere beamers i.v.m. experimenten en presentatie kunstproject in de buitenlucht rond 28 december. Voor het kunstproject met als werktitel ‘Toverlantaarnroute’: jouw verhaal als kunstwerk in de wijk Punter, zijn zij voor het weekend van 2/3 feb opzoek naar een groot videoscherm voor buiten gebruik. En Don Bosco Experience (Kinderkamp) zoekt 2 voetbalnetten en 5 voetballen. 

Waarom meedoen aan de Beursvloer?
Deelname aan de Beursvloer bevordert de maatschappelijke betrokkenheid. Je doet nieuwe contacten op en er worden samenwerkingsverbanden gerealiseerd. En dat alles inclusief catering en muzikaal entertainment!

Matchen van vraag & aanbod
Bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar tijdens de 10de Beursvloer in het MBO College Lelystad. De hulpvragen van stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven variëren van het beschikbaar stellen van een vergaderruimte tot het verlenen van juridisch of commercieel advies. De maatschappelijke organisaties gaan actief op zoek naar bedrijven die hun hulpvraag kunnen oplossen. Voor bedrijven dé kans maatschappelijk van betekenis te zijn.

Deelname is kosteloos.

Download hier de officiële uitnodiging. 

Aanmelden
Vraag en aanbod kan je indienen op www.beursvloerlelystad.nl. Wil je deelnemen aan de beursvloer? Neem dan contact op met Michelle de Jongh.
E-mail: m.dejongh@welzijnlelystad.nl
Telefoon: 0320-707159