Fit worden en blijven? Doe mee met de Open-Fitweek!

25/10/2017

Wil jij ook gezond oud worden en je werk lekker blijven doen? Sta dan stil bij je eigen vitaliteit, doe mee met de Open-Fitweek en meld je aan voor de startbijeenkomst op 16 november 2017. Tijdens deze bijeenkomst wordt stil gestaan bij de voordelen van een gezonde leefstijl.

Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een stoelmassage. Alvast in gesprek gaan met een voedingsdeskundige, personal trainer, stresscounseller of coach? Of ter plekke meedoen aan de workout ‘Mindfulness/yoga’? Tijdens de Open-Fitweek kan het allemaal. 

Bij aanmelding ontvang je het Fitpakket met daarin diverse vouchers waarmee je onder andere en uitgebreide conditietests bij Kerngezond ondergaat, een week lang gratis kunt fitnessen bij Fitland, advies en metingen van een personal trainer krijgt, een entreebewijs van Thermen La Mer ontvangt én voor metingen en advies bij wellnesscoach Hennie van Galen terecht kunt. Je ontvangt tips en informatie; alles voor een gezonde leefstijl!

Geerlings Coaching verzorgt ook een complete Fitweek bij bedrijven. Een week lang staat het thema ‘Vitaliteit’ centraal en gaan werkgever en werknemers met elkaar in gesprek - en komen in actie - voor een gezonde leefstijl (zowel in werktijd als daarbuiten). Coachoefeningen, gezonde lunch, stresstest, presentaties, bootcamp, stoelmassages, conditietests, yoga in bedrijf, mindfulness, fitness, saunabezoek, voedingsadvies, metingen, spreekuur personal trainer en diëtist... Geerlings Coaching trekt alles uit de kast om alle medewerkers fit te krijgen én houden. Een vitale organisatie begint bij fitte medewerkers. Werken aan duurzame inzetbaarheid begint hier.

Werk ook aan jouw eigen vitaliteit en kom in actie! Meld je aan voor de komende Open-Fitweek op 16 november 2017 (of die van 11 januari 2018). Interesse voor een compleet verzorgde Fitweek in jouw bedrijf? Kijk voor meer informatie op de website of bel direct met Manon Geerlings, 06-18345281.