Superaanbieders gezocht voor Beursvloer 2017

23/10/2017

Op de Beursvloer 2017 (28 november 2017) wordt vraag en aanbod met elkaar verbonden. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel. De Beursvloer 2017 zoekt nog superaanbieders!

Ondernemer, doe een aanbod!
Ondernemers kunnen een aanbod doen. Dat kan bijvoorbeeld een marketingadvies zijn of het beschikbaar stellen van een vergaderruimte. Heb je nog een oude laptop in de kast liggen die nog prima bruikbaar is? Doneer 'm aan een stichting!

Daarnaast is de Beursvloer 2017 ook hard op zoek naar superaanbieders: bedrijven die een groot aanbod te bieden hebben, zoals het voorbeeld van BAM die de gehele kantoorinventaris beschikbaar heeft gesteld. De superaanbieders worden extra in het zonnetje gezet tijdens het evenement.

  • Dinsdag 28 november, 17.00 - 19.00 uur
  • MBO College Lelystad, Agorawagenplein 1
  • Deelname is kostenloos

Deelname aan de Beursvloer bevordert de maatschappelijke betrokkenheid. Je doet nieuwe contacten op en er worden samenwerkingsverbanden gerealiseerd. Tijdens het evenement ben je verzekerd van muzikaal entertainment en catering.

Aanmelden
Vraag en aanbod kan je online indienen. Wil je deelnemen aan de beursvloer? Neem dan contact op met Michelle de Jongh @: m.dejongh@welzijnlelystad.nl of 0320 - 707159.