Smart Business Masters Lelystad: succesvol ondernemen

05/10/2017

Let op: de kick-off van Smart Business Masters Lelystad die gepland stond voor woensdagavond 4 oktober, is uitgesteld. Naar alle waarschijnlijkheid zal het nu plaatsvinden tijdens de Dag van de Ondernemer op vrijdag 17 november 2017. Verdere informatie volgt.

Voor Lelystadse ondernemers die op zoek zijn naar inspiratie en advies voor een volgende stap organiseert Ondernemersplein Lelystad in samenwerking met Bedrijfskring Lelystad vanaf dit najaar de Smart Business Masters Lelystad. Woensdagavond 4 oktober 2017 is de kick-off in het stadhuis van Lelystad.

Smart Business Masters Lelystad is een serie leerzame netwerkevenementen die Lelystadse ondernemers kennis, inspiratie en advies bieden om op koers te blijven met hun ondernemerschap. Het evenement wordt een aantal keer per jaar georganiseerd en besteedt op inspirerende locaties uitgebreid aandacht aan belangrijke thema’s in het ondernemerschap.

Smart Business Masters is speciaal bedoeld voor ondernemers die nu zo’n 1 tot 5 jaar in het vak zitten. In verschillende modules komen thema’s aan bod die voor ondernemers van belang zijn, waaronder:

  • Marketing: klanten vinden en binden.
  • Grip op financiën: planning en control - wanneer komt de hulpvraag?
  • Help! Ondernemen is stress en onvoorspelbaar. Hoe regisseer ik dat?
  • Hoe organiseer ik mijn bedrijfsprocessen?
  • Succesvol innoveren.

Voor de eerste module is al een datum bepaald: vrijdag 17 november 2017 van 16.00 - 18.00 uur in stadhuis Lelystad. Zodra data en locaties van de andere modules bekend zijn, worden die via het Ondernemersplein en  Bedrijfskring Lelystad bekendgemaakt.

Kijk ook op de ondernemersagenda van het Ondernemersplein.

Kick-off evenement
Een speciaal kick-off evenement op woensdag 4 oktober (19.00 - 22.00 uur) markeert de officiële start van Smart Business Masters Lelystad. Tijdens deze avond ontvangen de aanwezigen informatie over de verschillende data, de thema’s en de deelnamekosten aan Smart Business Masters Lelystad. Han Mesters, sector bankier zakelijke dienstverlening bij ABN AMRO, is dan de gastspreker. De kick-off vindt plaats in het stadhuis van Lelystad.

Aanmelden voor het kick-off evenement van Smart Business Masters Lelystad kan door een mail te sturen naar ondernemen@lelystad.nl. Deelname is gratis. Er is plek voor 100 belangstellenden.