Verrassende kerstpakketten, gezond en (h)eerlijk

29/09/2017

Zoek je iets unieks om jouw medewerkers dit jaar mee te verrassen? L’appétit heeft een ruim assortiment lekkernijen en mooie producten die alleen uit eerlijke grondstoffen bestaan. Denk bijvoorbeeld aan de themapakketten “Happen van de plank”, “Franse picknick”, “Italiaans genieten” en “IJskoude beleving”.

Het kerstpakket zelf samenstellen? Helemaal leuk kom gezellig langs! L'appétit denkt graag met je mee om een uniek pakket speciaal voor jouw medewerkers samen te stellen. Ook denken ze mee met allergieën en persoonlijke wensen.

Speciaal voor BKL-leden ontvang je bij bestelling op locatie een vaas gevuld met de lekkerste amandelkoekjes. Laat je inspireren en geniet!

Traiteur L’appétit | Kempenaar 327 8242 BD Lelystad | www.lappetit.nl