Ondernemend Lelystad op de golfbaan tijdens BKL Golf Cup

22/06/2017

Op donderdag 15 juni 2017 vond de jaarlijkse BKL Golf Cup plaats. Ook deze keer stroomden de aanmeldingen al maanden van tevoren binnen. Ondernemend Lelystad had er zin in! “De Golf Cup is altijd al populair geweest, maar dit keer is het record absoluut gebroken”, licht Irene Medema, directeur van de BKL, toe. “Er stonden die middag maar liefst 68 ondernemers op de golfbaan!”

Prijzen ondernemers

Na afloop van de BKL Golf Cup is er een aantal ondernemers met een mooie prijs naar huis gegaan.

BKL Golf Cup: voor beginners en professionals

Volgens Irene is het hoge aantal aanmeldingen niet gek. “Drie jaar geleden hebben we met een enthousiast team de BKL Golf Cup weer nieuw leven ingeblazen. Het is gezellig, er zijn lekkere hapjes en drankjes, men heeft volop de gelegenheid om informeel te netwerken en iedereen is heerlijk sportief bezig”, vertelt Irene Medema. “Voor zowel de professionals als voor de beginners zijn er ruim van te voren leuke arrangementen samengesteld. Terwijl de beginners, die niet in het bezit waren van een golfvaardigheidsbewijs, een balletje sloegen bij de Golf Clinic, namen de professionals het tegen elkaar op bij de Golf Cup.”

De kracht van interessante sponsors

Net als de voorgaande edities werd er ook dit keer samengewerkt met verschillende sponsors. Golf Event Center sponsorde het evenement deels door mooie arrangementen en een clinic aan te bieden. Multicopy verzorgde alle uitingen, Promo Trade leverde bijpassende petjes en diverse sponsors kwamen met leuke attenties; zo had Apotheek ’t Hart van Lelystad voor iedere deelnemer een pakketje zonnecrème beschikbaar gesteld en kwam gemeente Lelystad met een flesje water. Dat kwam met dit mooie weer natuurlijk goed van pas! Berrico leverde een lekkere frisse versnapering in de vorm van cranberry’s. Handy Clean, Applaus, G4S, 3 UP, SHAB, Shirt Kitchen en Schurer Kamphuis namen de diverse prijzen voor hun rekening. Verder verzorgden Haje, L’Appetit, Leger des Heils en Werkbedrijf Lelystad heerlijke smakelijke verassingen. “Juist deze samenwerking met verschillende Lelystadse bedrijven maakt het event zo uniek en bijzonder”, vertelt Irene Medema. 

Combineren: BKL Meeting Point

Aansluitend op het BKL Golf Cup werd het maandelijkse Meeting Point georganiseerd. Deze vond eveneens plaats bij het Golf Event Center. “De feestelijke barbecue maakte de dag helemaal af”, aldus Irene Medema.