BKL Kennissessie en feestelijke opening Cloudcarrier

08/06/2017

Op woensdag 31 mei verzamelden een flink aantal Lelystadse bedrijven zich bij het pand van het IT bedrijf Cloudcarrier. Hier werd die middag een interessante BKL Kennissessie georganiseerd. Mede eigenaar Michael Linszen vertelde tijdens deze sessie over het belang van goede telefonische bereikbaarheid voor bedrijven. De hamvraag luidde als volgt: “Wanneer heb je nog écht even stil gestaan bij hoe jij als bedrijf overkomt qua bereikbaarheid?” Na de kennissessie was de feestelijke opening van hun nieuwe locatie en hun eigen telefoonproduct Cloudcarrier Vast & Mobiel. Wethouder Rentenaar was aanwezig bij de feestelijke opening en sprak vol trots over de jonge Lelystadse ondernemers.

Drukbezochte kennissessie

Ruim 20 ondernemers waren bij de kennissessie aanwezig. “Dit toont aan dat Lelystadse bedrijven het belang van goede bereikbaarheid inzien” licht Irene Medema, directeur van de BKL, toe. Tijdens de kennissessie vertelde Michael Linszen hoe je van bereikbaarheid je kracht kunt maken. Aan bod kwamen zowel tips voor organisaties als voor werknemers. Aan de hand van voorbeelden bij grote merken werd het belang van een eerste telefonische indruk snel duidelijk. “Goed bereikbaar zijn is helemaal niet zo moeilijk”, was de uitkomst van Michael.

Feestelijke opening

In aanwezigheid van een mooi aantal vaste en tevreden klanten nam Michael het woord. Hij vertelde over het ontstaan van het jonge bedrijf en bedankte alle aanwezigen voor het vertrouwen dat ze hebben in Cloudcarrier. Wethouder Rentenaar is blij met de slogan van Cloudcarrier “Een werkplek waar je blij van wordt. Dat regelen we voor je.” en met de insteek ‘maak van je bereikbaarheid je kracht’. “Dat past erg goed bij Lelystad”, aldus Rentenaar. Samen met Ed Rentenaar en Irene Medema openden Michael en Bas het pand en het telefoonproduct Cloudcarrier Vast & Mobiel. Een goed moment om na te praten onder het genot van een drankje en hapje verzorgd door BKL lid en winnaar van de BKL Trofee; De Eetalage.

Expert op het gebied van bereikbaarheid

Cloudcarrier is een B2B organisatie die IT omgevingen moderniseert door cloudcomputing. Het team van Cloudcarrier varieert van gecertificeerde Apple Consultants en Google G Suite specialisten tot Wi-Fi Engineers. Ook wat betreft telefonische bereikbaarheid is men bij Cloudcarrier aan het juiste adres; sinds kort leveren ze namelijk ook internet en telefonie, zowel vast als mobiel.