Actie Underground: korting op shows juni!

08/06/2017

Poppodium Underground is hét poppodium van Lelystad. Sterker nog: met een capaciteit van 400 bezoekers zijn zij het grootste poppodium van heel Flevoland! Underground is van iedereen en voor iedereen in Lelystad en omgeving. Sinds deze maand heeft Poppodium Underground zich aangesloten bij de BKL en dat vieren ze met een interessante introductiekorting. 

Van Martijn Fischer zingt Hazes tot Genesis en The Kik; met het diverse programma probeert Poppodium Undergound zoveel mogelijk mensen aan te spreken. Maar ook dance-avonden door en voor jongeren en dansavonden voor de 40+er worden regelmatig georganiseerd. Bovendien verzorgt Underground de programmering van LelySTART: hét openingsfestival van het culturele seizoen in Lelystad. Komende editie o.a. met Ronnie Flex, Waylon en Lisa Loïs sings Adele!

Concerten op bijzondere locaties

Underground is altijd op zoek naar bijzondere concertlocaties. Zo speelde De Staat al eens in de Museumzaal van het Aviodrome en organiseert Underground ook regelmatig concerten in de Kubus (De Dijk, The Dubliners, Pink Floyd Project), het Agora Theater (10CC) en elke laatste zondag van de maand in café De Eetalage met Lely Sunday Afternoon. Nieuw zijn de Kajuit Sessies. Samen met Bataviawerf organiseert Underground akoestische concerten in de kajuit van het VOC-schip Batavia. Poppodium Underground won in 2016 de promotie award omdat het zich succesvol inzet voor de promotie van Lelystad.

Speciale actie voor BKL-leden

Speciaal voor BKL heeft Poppodium Underground deze maand een aantal concerten geselecteerd waar je met een korting naar toe kunt: Jan Akkerman en Shirma Rouse.

 • Zaterdag 24 juni: Jan Akkerman
  • Kosten: 16,50 ipv 22,50
  • Code: BKL240617ZD
  • Tickets bestel je hier
 • Vrijdag 30 juni Shirma Rouse (bekend van The Voice of Holland)
  • Kosten: 13,50 ipv 18,50
  • Code: BKL300617VD
  • Tickets bestel je hier

Klik op bovenstaande linkjes, log in en vul de code in. Let op: een account aanmaken is dus noodzakelijk! 

Per persoon kan je met deze code voor elk concert 4 kaarten bestellen!