Credion Lelystad en ACDA Advies en Consultancy slaan handen ineen

24/05/2017

Harm Wierda van Credion Lelystad en Gerard Acda van ACDA Advies en Consultancy hebben elkaar gevonden in het adviseren van ondernemers. Credion is gespecialiseerd in de zakelijke financiering voor de ondernemer. ACDA Advies en Consultancy is gespecialiseerd in de financiële positie van ondernemer in privé.

Steeds vaker merkten ze dat de klant het liefst één aanspreekpunt heeft. Een soort one-stop-shop. De ondernemer is met zijn/haar bedrijf bezig en wil graag dat dingen goed geregeld worden, zodat hij/zij door kan met ondernemen.

Credion Lelystad en ACDA Advies en Consultancy werken samen. “Onze expertises zijn complementair aan elkaar”, licht Harm Wierda toe. “Zo kunnen we de ondernemer zowel in zijn/haar zaak als op privégebied in één keer helpen. We zoeken de co-productie op en maken dan een compleet voorstel.”

Harm is jarenlang grootzakelijk adviseur geweest bij een grootbank. Hij weet hoe banken denken en wat zij graag willen zien in een aanvraag. Gerard is gecertificeerd financieel planner en heeft ook een bank-achtergrond. Door zijn kennis weet hij ook welke bank voor jou de beste deal geeft. Laat ons het shoppen bij verschillende geldverstrekkers doen. Kun jij lekker

Wil jij ook ervaren wat jouw voordeel is? Heb je vragen over je zakelijke- of privé financiering? Bel of mail gerust. Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos!

Harm Wierda: hwierda@credion.nl 06-43 23 04 46 www.credion.nl/lelystad
Gerard Acda; gerard@acda-ac.nl 06-147 11 925 www.acda-ac.nl