BKL Foodgroup te gast bij IB Group

24/05/2017

Enthousiast leidde Ingmar en zijn vrouw Joanne Baars dinsdagmiddag de aanwezigen tijdens de foodgroupbijeenkomst rond in zijn bedrijf. Dat IB Group een veelzijdige en ambitieuze onderneming is, is een understatement.

In het grote pand aan de Poseidonweg is onder andere een pallethotel te vinden. Daarnaast kopen, reviseren en verkopen ze tweedehands machines voor (voornamelijk) de vlees- en visindustrie. ‘We exporteren ze –brandschoon en voorzien van nieuwe onderdelen- naar ruim vijftig verschillende landen’, aldus Ingmar enthousiast.

De BKL Foodgroup bestaat uit verschillende Lelystadse bedrijven die werkzaam zijn in de food industrie. De groep komt op regelmatige basis bij elkaar. Er wordt gepraat, gediscussieerd, gelachen en samen naar oplossingen gezocht.

De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje. De drankjes werden sfeervol gepresenteerd in –hoe kan het ook anders- een machine.