BKL Kart Event 2017: Lelystadse bedrijven strijden om de titel!

23/05/2017

Op donderdag 18 mei 2017 vond voor de vierde keer het jaarlijkse BKL Kart Event plaats. Ruim 70 deelnemers streden bij Kartcentrum Lelystad om de titel ‘snelste team van Lelystad’. Uiteindelijk ging winnaar Affinity met de prijs naar huis. Aansluitend vond het BKL Meeting Point plaats, eveneens bij het Kartcentrum Lelystad. “Het event was nog nooit zo drukbezocht als deze editie”, aldus Irene Medema, directeur van de BKL. Dat is het resultaat van een fantastische aanpak door Christiaan Snoek van Kartcentrum Lelystad!

BKL Kart Event: keer op keer een succes

Het BKL Kart Event is inmiddels voor de vierde keer georganiseerd. En iedere editie is weer een groot succes. Ook dit jaar hebben veel Lelystadse bedrijven teams gevormd, een deel hiervan had zelfs de hulp van andere bedrijven gevraagd. “Ook deze gemixte teams hebben het tijdens het evenement erg goed gedaan”, vertelt Irene Medema. Aansluitend was het BKL Meeting Point waar veel BKL leden aanwezig waren.  Een heerlijke sate werd ons aangeboden door Thierry de Jager van Haje.

“Het maandelijkse Meeting Point is voor leden een uitgelezen kans om elkaar in een gezellige, ongedwongen sfeer te spreken”, aldus Irene.

De winnaars

Na afloop van de race zijn er drie prijzen uitgereikt. De gecombineerde teams van Affinity, Ekris, Reflection, Ondernemersplein, BK Fishion en BTV namen een welverdiende trofees mee naar huis. Zij vormden de snelste teams van Lelystad. In 2018 wordt er weer een nieuwe editie georganiseerd, bedrijven die zich nu al willen aanmelden voor deze revanche kunnen een mailtje sturen naar info@bedrijfskring.nl.

Kartcentrum Lelystad

Echt karten doe je buiten. En daarom werd het BKL Kart Event ook deze keer bij Kartcentrum Lelystad georganiseerd. Deze unieke outdoor kartbaan is begin 2014 volledig gerenoveerd en is uitgegroeid tot hét kartcentrum van Nederland. Kartcentrum Lelystad is gespecialiseerd in het verhuren van karts voor bedrijfsfeesten en daar maakt de Bedrijfskring Lelystad graag gebruik van.