KFC Lelystad wint participatieprijs Flevopenningen

22/05/2017

Afgelopen vrijdag (19 mei) vond het Ondernemersgala van de Flevopenningen plaats. Het was een drukbezochte avond; ruim 560 ondernemers en bestuurders waren aanwezig. De Flevopenningen werden uitgereikt door Jan-Nico Appelman, Martin van den Hemel, Froukje de Jonge en Elly van Wageningen. Onder de vier winnaars zat BKL lid KFC Lelystad!

De andere winnaars waren Bio Brass uit Zeewolde, Magnatech International uit Dronten en Van Duijnen Horeca Service BV uit Almere. 

De avond werd gepresenteerd door Anita Witzier. Naast de uitreiking van de Flevopenningen, kwamen de juryvoorzitters ook aan het woord en werden drie bestuursleden van de Stichting Flevopenningen in het zonnetje gezet.

Ook de afterparty werd druk bezocht. Netwerken, dansen en gezellig napraten; het was een geslaagde avond. Al helemaal voor KFC Lelystad! De BKL is enorm trots.