Windesheim Flevoland zoekt organisaties met praktijkopdrachten voor studenten

17/05/2017

Hogeschool Windesheim Flevoland organiseert donderdag 1 juni een nieuwe editie van het Comakership Meetingpoint. Tijdens het evenement brengt de hogeschool organisaties en studenten met elkaar in contact voor het uitvoeren van Comakerships, stages en projecten. Bedrijven en instellingen worden van harte uitgenodigd deel te nemen en hun opdrachten aan studenten voor te leggen.

Het Meetingpoint is vooral bedoeld voor bedrijven die op zoek zijn naar studenten management, economie en ICT. De aanwezige studenten starten in september 2017 met hun praktijkopdrachten en (afstudeer)comakerships. Zij gaan op zoek naar oplossingen voor concrete vraagstukken van organisaties. Tegelijkertijd helpen bedrijven studenten aan een leerzame ervaring.

Het evenement heeft de vorm van een beurs en netwerkbijeenkomst. Het programma start om 16.30 uur en wordt om 17.45 uur afgesloten met een hapje en een drankje.

Wat is een Comakership?

Bij Windesheim Flevoland staat de praktijk centraal: studenten verdienen bijna de helft van hun studiepunten met Comakerships, stages of projecten. Een Comakership is een specifieke praktijkopdracht op hbo-niveau voor een student of een team studenten. Zij voeren deze opdracht uit voor een bedrijf of instelling en leveren binnen enkele maanden een oplossing (product of dienst) voor een concreet vraagstuk. Een Comakership is dus iets anders dan een (snuffel)stage.

Aanmelden

Het Comakership Meetingpoint vindt plaats op donderdag 1 juni aan de Hospitaaldreef 5 in Almere, van 16.30 tot 17.45 uur. Ondernemers, bedrijven en instellingen zijn van harte welkom om zich te presenteren op het Comakership Meetingpoint. Kijk voor meer informatie, een overzicht van de gevraagde opdrachten en aanmelden op de website.