Aldert Sprey, Promo Trade: “De BKL komt op voor de belangen van ondernemers”

11/05/2017

Promo Trade is gespecialiseerd in premiums, relatiegeschenken, kerstpakketten en promotioneel textiel. Eigenaar Aldert Sprey is zijn ‘droom’ in 2003 in het Mac3Park begonnen. “Hier groeide wij al snel uit ons jasje. Sinds 2008 zijn wij gehuisvest aan de Apolloweg. Hier beschikken wij over voldoende kantoor- en magazijn ruimte”, aldus Aldert. Rob Booij van ASF Fischer heeft Aldert circa 10 jaar terug aangeraden om zich aan te sluiten bij de BKL. Dit was voor Promo Trade een uitgelezen kans om zaken te doen met bedrijven in de regio.

Over Promo Trade

Promo Trade in een paar woorden: open, enthousiast, creatief en ‘een oog voor detail’. Het is een écht Lelystads bedrijf. “We hebben inmiddels ontzettend veel leuke projecten in Lelystad en omgeving gedaan. Denk maar aan de blauwe kerstmutsen met lampjes die tijdens de vierde editie van Lelystad Geeft Licht overal te zien waren”, vertelt Aldert Sprey. Het bedrijf telt momenteel vier medewerkers en veel groter wil Aldert ook niet worden. “Het is fijn om met een klein, betrouwbaar team te werken”, legt hij uit. “We doen met name met klanten in de regio zaken, dat is makkelijk met reistijden en we vinden het ook erg belangrijk om lokaal betrokken te zijn. Samen sta je sterk!”

“Bij de BKL weten ze wie je bent”

Ruim 10 jaar geleden is Aldert met zijn bedrijf lid geworden van de BKL. “Ik zie de BKL als een zeer betrokken organisatie. Hier ben je geen nummer, ze hebben zich écht in je verdiept”, vertelt hij. “Ik vind het ook belangrijk om met andere Lelystadse bedrijven ervaringen uit te wisselen, vandaar dat ik regelmatig bij de BKL evenementen aanwezig ben.” En dat zorgt weer voor interessante nieuwe contacten, wat de samenwerking tussen Lelystadse bedrijven bevordert. “Wanneer we iets nodig hebben kijken we eerst naar partijen in de regio. De BKL is hierin een goede schakel”, legt Aldert uit. “En ook andersom! Zo worden wij regelmatig door mensen gebeld die via de BKL van ons hebben gehoord.” Wat Aldert betreft moeten alle Lelystadse bedrijven zich bij de BKL aansluiten. “Je versterkt elkaar en je ontmoet leuke mensen. Alleen maar voordelen!”