Creatief communicatiebureau fresh focus werkt verder vanuit De Schans

24/04/2017

Per 1 mei verhuist fresh focus naar De Schans 19-33. Het bureau neemt haar intrek in een ruim kantoor op de eerste verdieping. Hiervoor was het creatieve communicatiebureau ruim 10 jaar gevestigd aan de Zaanstraat in Lelystad. “We hadden behoefte aan meer ruimte en meer contact met andere bedrijven,” geven Sanne van Ommen en Thirza Kluen van fresh focus aan. Wat dat betreft zitten de dames op de nieuwe locatie helemaal goed; in het grote pand is nog veel plek voor andere ondernemers.

Een nieuwe stap
“We hebben het 10 jaar lang naar ons zin gehad aan de Zaanstraat, maar we vinden het belangrijk om als bedrijf door te groeien en te blijven innoveren in een creatieve omgeving”, vertelt Sanne. “Aan De Schans 19-33 hebben wij hier alle mogelijkheid toe.” De nieuwe locatie ligt centraal in Lelystad, op slechts één kilometer van het station. “Het ligt direct aan de Stationsdreef en is daardoor voor zowel onze klanten als voor het fresh focus-team een ideale locatie”, aldus Sanne.

In contact met bedrijven
Een andere reden voor de verhuizing is het opdoen van nieuwe contacten. “Het lijkt ons leuk om de verbinding met andere bedrijven te zoeken,” zegt Thirza. “Het nieuwe pand is flexibel in te delen en biedt nog volop ruimte voor zowel grote als kleine bedrijven. Tekstbureau Flow Media, eerder ook gevestigd aan de Zaanstraat, verhuist gezellig met fresh focus mee. Die verbinding is al gelegd.

De komende tijd staat in het teken van in- en uitpakken. Maar klanten en relaties zijn natuurlijk van harte welkom op de nieuwe locatie. “Voor een kop koffie of een creatieve brainstorm maken we gewoon tijd!”