Een smaakvolle uitdaging: het Aspergediner

08/04/2017

Op 10 mei organiseert de Lelystadse Uitdaging een Sponsor Aspergediner. Het diner wordt in samenwerking met Werkbedrijf Lelystad, Stichting De Lelystadse Boer en Lelystadse chef-koks mogelijk gemaakt. Het Werkbedrijf Lelystad wordt voor één dag omgetoverd tot een maatschappelijk 5-sterren restaurant. Lelystadse chef-koks zetten hun talent samen met leerling-koks in om met lokale producten een verrassend menu te bereiden.

De opbrengst van het sponsordiner is een donatie voor de Lelystadse Uitdaging. Dus doe een bijdrage en ondersteun de activiteiten van de Lelystadse Uitdaging én geef de leerling-koks en het bedienend personeel van het Werkbedrijf een bijzondere werkervaring!

Kaarten voor het 4-gangen aspergediner, inclusief wijn en welkomstcocktail én optreden van Parisien Gypsy Jazz zijn te koop voor € 50,- en te bestellen via: info@lelystadseuitdaging.nl

Locatie: Vaartweg 67
Datum: woensdag 10 mei
Tijd: 18.00 - 21.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur)

Een smaakvolle uitdaging!