15 mei: evenement 'gebruiksaanwijzing slimme puber'

30/04/2017

BKL-lid Sandra Kamp is gedrags- en communicatietrainer en traint en coacht met haar bedrijf StiP slimme en snelle denkers om steviger te staan in communicatie en samenwerking. Ze heeft ruime ervaring met het trainen van Young Professionals die expert zijn in hun vakgebied. Ze leren makkelijk, denken snel maar vinden het vaak lastig vinden effectief te communiceren.

Daarnaast heeft Sandra Kamp de methode “Ik ben een baas” voor slimme basisschoolkinderen ontwikkeld. Met deze methode, die tevens als online training te volgen is, leren kinderen in tien stappen wat leiderschap is, hoe zij een leider kunnen worden en vooral wat zij daar aan hebben. Sandra laat deze leiders van de toekomst zien dat de manier waarop zij in elkaar zitten heel erg de moeite waard is en hoe zij hun talenten succesvol kunnen inzetten om hun droom te realiseren.

In haar praktijk komt Sandra vaak ouders van slimme pubers tegen die zich zorgen maken omdat hun kind na schooltijd met van alles bezig is behalve met school. Je weet niet wat hem of haar echt interesseert, huiswerk maken wordt uitgesteld. Moet je je kind strak houden of juist loslaten? Uiteindelijk wil je dat jouw puber zijn of haar potentieel benut, maar ook dat hij/zij gelukkig is op school en dat het thuis gezellig is.

Voor deze ouders organiseert StiP samen met de Nationale Plusklas een event op 15 mei 2017. Deelname is 15 euro per persoon inclusief koffie en thee. In deze informatieve en interactieve avond krijg je in twee uur handvatten om al daadwerkelijk aan de slag te gaan. Lees hier meer over het event en schrijf je vandaag nog in!